Följ vår...

Nintendo: Vi är inte rädda för iPad

Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, har i en intervju med den amerikanska nyhetskanalen CNBC (via Kombo) sagt att företaget inte tror att Apples tablet-dator iPad kommer att påverka försäljningen av Nintendo DS-konsoler. Han tror att de två produkterna kan samexistera.

”We have not seen any impact on our DS business. In the first three months we’ve set two new sales records for the Nintendo DS,” sade han. ”We think that through April, we’ll have the best four month time period to kick off a new calendar year that we’ve ever had with the device. So certainly we’re seeing momentum, they’re seeing momentum – I think two products can succeed at the same time.”

Apple iPad släpptes i USA i början av april, och nådde milstolpen en miljon sålda exemplar efter 28 dagar. Vi européer får vänta till den 10 maj.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig