Följ vår...

Nintendo Power hypar upp nästa nummer

Igår berättade vi att Official Nintendo Magazine kommer att presentera ett exklusivt avslöjande i nästa nummer av tidningen, som släpps den 16 juni. ONM kommer dock inte att vara den enda tidningen med ett scoop nästa månad. Följande stod att läsa i slutet av det senaste numret av Nintendo Power:

“Next issue’s going to be a big one. In addition to an exclusive cover story on a huge new title, we’ll bring you first looks of half a dozen incredible games, including de Blob 2 and an astonishing title that stars one of gaming’s most recognizable heroes. Plus, we’ll have major reviews and more! Color us excited.”

”One of gaming’s most recognizable heroes” – Zelda? Mario? Kid Icarus? StarFox? Oavsett vilket kan vi räkna med att de nya titlarna kommer att presenteras på Nintendos E3-presskonferens den 15 juni. Börja räkna dagarna.

En kommentar

  1. Peter skriver:

    Tjoho!!
    E3 kommer bli fantastiskt i år.

    Vad jag längtar!

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig