Följ vår...

ONM utlovar exklusivt avslöjande 16 juni

Official Nintendo Magazine har berättat att de kommer att ha ett världsexklusivt avslöjande i nästa nummer av tidningen, som släpps den 16 juni – dagen efter Nintendos presskonferens på E3-mässan i Los Angeles.

Vi har inte en aning om vad det är för något, men Pikmin 3 eller nästa Zelda-spel känns som kvalificerade gissningar. ONM ändrade tidningens releasedatum endast för att se till att de fick exklusivt coverage, så det måste vara en viktig titel. Oavsett vilket: E3 är snart bara en månad bort. Låt peppen börja.

2 kommentarer

  1. Erik skriver:

    Håller tummarna för Zelda-spelet.

  2. Peter skriver:

    Jag håller tummarna för ett annat spel.
    För vi vet redan att de kommer att visa nästa Zelda.
    Så nu hoppas jag på något helt nytt också.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig