Följ vår...

Nytt FlatOut-spel på väg till Wii

Den nederländska utvecklaren Team6 Game Studios har tillkännagivit (via GDN) att de jobbar på ett Nintendo Wii-spel i racingserien FlatOut.

Vi vet mycket lite om titeln i dagsläget, men Team6 har avslöjat att fyra spellägen kommer att ingå. I ”Racing” ska du se till att du kommer över mållinjen först genom att utmanövrera och krascha de andra deltagarnas bilar. ”Trash” låter dig ge dig på en motståndares bil med ett valfritt tillhygge. När du har bankat sönder bilen vill motståndaren inte ha den längre, vilket innebär att du får ta över den. Precis som i verkligheten!

I ”Arena” möter du andra förare – datorstyrda sådana eller mänskligt motstånd via split-screen – i olika arenor. Den förare vars bil inte har förvandlats till en rykande skrothög när tiden har gått ut vinner. ”Stuntman” är ett återkommande läge i serien, och som i tidigare spel handlar det om att uppnå maxhastighet, köra i ett hopp, kasta sig ut ur bilen vid precis rätt tillfälle och bryta så många ben som möjligt.

FlatOut släpps någon gång under 2010.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig