Följ vår...

MySims SkyHeroes på väg till Wii och DS

Electronic Arts har tillkännagivit att MySims SkyHeroes kommer att släppas till Nintendo DS, Wii, Xbox 360 och PlayStation 3 som en del i EA Play-serien.

I MySims SkyHeroes lyfter spelaren mot molnen för att stoppa den onde Morcubus planer på att ta kontroll över världens luftrum. Man börjar som en okänd och oerfaren pilot som långsamt jobbar sig upp mot ära och berömmelse genom att möta andra stridsflygplan och träna upp reflexerna i olika utmaningar. Under spelets gång belönas man med pengar som kan användas till att uppgradera flygplanen med nya vingar, starkare motor och bättre kamouflage.

“We are thrilled to have many firsts with MySims SkyHeroes, like introducing epic boss battles, cooperative gameplay missions and online multiplayer, all available for the very first time in any MySims game,” sade EA:s Scott Evans.

MySims SkyHeroes utvecklas av Electronic Arts The Sims-studio och släpps i höst. Du hittar de första bilderna från spelet nedan.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig