Följ vår...

Sid Meier’s Pirates! tillkännagivet till Wii

Sid Meier's Pirates!

2K Games har tillkännagivit att Sid Meier’s Pirates! kommer att hissa seglen och sätta kurs mot Nintendo Wii i höst. Följer du Nintendo-nyheter vet du redan detta; den nordamerikanska åldersmärkningsorganisationen ESRB avslöjade titeln förra veckan.

Originalspelet utvecklades till PC av Firaxis Games och släpptes 2004. Nintendo Wii-versionen står 2K China för. Spelet placerar dig i rollen som en aspirerande sjörövarkapten som ger sig ut i den karibiska övärlden för att plundra städer, utmana andra sjörövare och charmera fagra guvernörsdöttrar. Sedan var det visst något om att du skulle rädda din familj från den onde sjörövarkaptenen Marquis de la Montalban också.

“We are big fans of the Wii and think Pirates! is the perfect game to bring to that platform,” sade Sid Meier, seriens skapare. “We’re sure Wii fans will enjoy the timeless adventure of being a pirate captain on the high seas as much as all of our other fans have!”

Orkar du inte vänta på Nintendo Wii-versionen kan du alltid plocka upp originalspelet till PC. Det står sig fortfarande.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig