Följ vår...

Armature Studio jobbar på hemligt projekt

Senast vi hörde något om Armature Studio grundades utvecklaren av tre före-detta chefer från Retro Studios; företaget bakom Metroid Prime-serien. Då hade Armature skrivit under ett kontrakt på flera titlar åt Electronic Arts. Det var för två år sedan. Nu bryter företaget tystnaden genom att avslöja i ett nyhetsbrev (via Joystiq) att de söker efter nytt blod till ett ”unannounced project” för en ”unannounced publisher”.

”We are staffing up for the initial stages of an exciting unannounced project with an excited unannounced publisher! Please click Jobs on the left for a list of open positions.”

De nya positionerna inkluderar animatör, speldesigner, specialeffektsutvecklare samt system- och verktygsingenjör. När företaget grundades sade cheferna att de var intresserade av att börja utveckla spel till Xbox 360 och PlayStation 3, så det finns ingen garanti för att det nya projektet kommer att släppas till Nintendos konsoler. Men man kan alltid hoppas.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig