Följ vår...

Rykte: Call of Duty: Black Ops kommer inte till Wii

Call of Duty

Under gårdagen tillkännagav Treyarch och Activision Call of Duty: Black Ops; nästa titel i den kritikerrosade förstapersonsskjutarserien. Infinity Ward, den andra utvecklaren av Call of Duty-spel, har aldrig varit särskilt intresserad av att släppa spel till Wii, men Treyarch har alltid sett till att utveckla en version av deras Call of Duty-spel till Nintendos bärbara. Det verkar dock som att Call of Duty: Black Ops kan bli ett undantag.

GameStop har publicerat en produktsida där man kan förhandsboka spelet till PC, PlayStation 3 och Xbox 360 – men inte till Nintendo Wii. IGN kontaktade Activision för att ta reda på mer, och fick höra att utgivaren ännu inte har tillkännagivit några plattformar för spelet. Förhoppningsvis vet vi säkert inom kort.

Du hittar den första trailern på Call of Duty: Black Ops här.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig