Följ vår...

Majesco tillkännager Swords till Wii

Majesco Entertainment har tillkännagivit Swords, ett fightingspel i vilket spelaren reser genom tid och rum för att ta sig an fäktare i en-mot-en-strider med handkontrolltillägget Wii MotionPlus. Sammanlagt innehåller spelet åtta motståndare, av vilka Majesco hittills har avslöjat Keiko Anamura, vikingahövdingen Armin och Lancelot av det runda bordet.

Efter varje vinst belönas spelaren med ett nytt, unikt svärd som krävs för att man ska kunna vinna mot nästa motståndare. När man har viftat sig genom spelets åtta slagskämpar måste man möta och vinna mot den mystiske mästaren innan man tilldelas titeln tidernas främste fäktare.

Swords utvecklas av Panic Button och förväntas släppas i september 2010.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig