Följ vår...

Bungie: Wii är ”a potential platform”

Ingen som har för vana att följa spelnyheter kan ha missat den atombomb som Halo-utvecklaren Bungie och Activision släppte igår; Activision har köpt exklusiva rättigheter till att släppa spel i Bungies nästa spelserie under de närmaste tio åren.

När GamePro träffade Harold Ryan och Thomas Tippl, verkställande direktör för Bungie respektive chef hos Activision, passade de på att fråga Harold Ryan om det finns någon möjlighet att företaget kommer att utveckla spel till Nintendo Wii.

”The Wii, along with any other platform that people enjoy entertainment on, is certainly a potential platform for our universe and IP,” sade Ryan. ”It’s obviously a platform we haven’t developed or shipped games for, but it certainly has a broad consumer base in parts of the world, and something we absolutely consider as a potential platform.”

Vad studion än jobbar på ska arbetet ha pågått i nio månader, vilket innebär att det inte är omöjligt att spelet dyker upp på E3-mässan i juni.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig