Följ vår...

Webhallen: Scribblenauts 2 släpps till Wii

Scribblenauts 2

Uppdaterat:

Ulrika Hedlund, PR-ansvarig för Warner Games i Norden, har sagt att företaget inte har några planer på att släppa Scribblenauts 2 till Wii.

”Vi har inga planer i detta läge att släppa Scribblenauts 2 på Wii utan den kommer till hösten och endast på Nintendo DS, precis som 1:an.”

Ursprunglig artikel:

För någon dag sedan upptäckte vi att Webhallen.com har publicerat en produktsida för en Nintendo Wii-version av 5th Cells pusselplattformare Scribblenauts 2; ett spel som Warner Bros., dess utgivare, endast har utannonserat till Nintendo DS. Vi kontaktade Webhallen för en kommentar.

”Vår inköpsavdelning har lagt upp produkten på hemsidan enligt information från vår distributör,” sade en representant från Webhallen. ”För närvarande är alla uppgifter preliminära och kan komma att ändras.”

Produktsidan för Wii-versionen av Scribblenauts 2 har sedan dess plockats bort, men man kan fortfarande se resultaten i bilden ovan om man söker efter Scribblenauts 2 med Webhallens sökfunktion. Baserat på Webhallens uppgifter kommer den att släppas parallellt med DS-versionen; under tredje kvartalet 2010. Vi har kontaktat Warner Bros. för en kommentar.

Utvecklaren 5th Cell har tidigare sagt att det skulle vara ”intressant” med en Wii-version av Scribblenauts.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig