Följ vår...

Capcom: Tatsunoko vs. Capcom-försäljningen slog förväntningarna

Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars

Seth Killian, community manager hos Capcom, har berättat för Destructoid att försäljningen av deras Nintendo Wii-fightingtitel Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars levde upp till deras förväntningar med god marginal.

“[Tatsunoko vs. Capcom] certainly beat the initial expectations. It didn’t set any land speed records, but it was a success. And that’s really saying something considering that we’re talking about a game that was not only never coming out, but has a title that most people can’t even pronounce.”

Skönt att se att ett spel som inte har ”Dance” eller ”Sports” i titeln kan uppnå framgång på Nintendos stationära. Vågar vi hoppas på en uppföljare?

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig