Följ vår...

Rykte: Red Steel 3 är på väg

Red Steel 3

Enligt den franska utgåvan av Official Nintendo Magazine har Ubisoft redan planer på ett Red Steel 3. Tidningen rapporterar att spelet kommer att använda Wii Vitality Sensor, Nintendo Wii-tillbehöret som tillkännagavs på E3-mässan förra året. Fler detaljer än så har vi dessvärre inte i dagsläget.

Föregångaren Red Steel 2 utvecklades av Ubisofts Paris-studio, så om någon tidning skulle ha koll på seriens framtid antar vi att det är ONM Frankrike. Trots det skulle vi bli ganska förvånade om det visar sig att det här ryktet stämmer. Föregångaren släpptes för bara drygt en månad sedan, och trots positiva recensioner fick spelets försäljning en mycket trög start.

Vi rullar tummarna i väntan på ett tillkännagivande (eller en dementi) från Ubisoft.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig