Följ vår...

Cohort Studios: Move är ”so much more accurate” än WiiMoten

PlayStation Move

Lol Scragg, verkställande direktör för Buzz-utvecklaren Cohort Studios, har sagt i en intervju med Develop att PlayStation Move är bra mycket mer precis än Nintendo Wiis rörelsekontroller.

“The PlayStation Move is a great piece of hardware. It has a fantastic feel to it and it’s incredibly accurate. We’ve had no issues with it, and the hardware and the libraries have come on well.”

“Having used both controllers a lot, I’d say it was clear that the Move controller is so much more accurate [than the Wii],” sade Scragg. “And it’s not just across the X and Y-axis either, the Z axis is really accurate as well.”

Cohort Studios jobbar just nu på en railshooter-titel till PlayStation Move med arbetsnamnet The Shooter. Även om rörelsekontroller allmänt anses vara en produkt som ska tilltala casual-publiken tror Scragg att first-party-titlar kommer att locka över många hardcore-spelare till den mörka sidan också.

“I understand that, if you read any of the forums, you’ll [see] people state they don’t need motion control, but that’s because they’ve likened motion control to the Wii. Once Sony and Microsoft start releasing their own games for their motion controllers, I think the core will come round to it.”

PlayStation Move och Project Natal – Microsofts rörelsekontroll – kommer bägge att släppas senare i år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig