Följ vår...

Capcom: Mega Man har ”some surprises in store”

Seth Killian, communitymanager hos Capcom, har sagt att företaget inte på långa vägar är färdigt med Mega Man-serien ännu. Serien har, som han uttrycker det, ”fortfarande ett par överraskningar att bjuda på”.

“[The series still has] some surprises in store for everybody. It’s good. I don’t want to say nobody has seen it coming. Somebody may have seen it coming. But it excited me and when I heard about the project, I was like, ‘Holy crap. That’s rad.’ I actually haven’t seen anything that’s going on with the project right now but the idea was exciting. This is still kicking around as a concept. But there are exciting ideas in the Mega Man space.”

Keiji Inafune, Mega Mans skapare, har tidigare sagt att han skulle ville göra något ”totalt annorlunda” med serien. Den nedladdningsbara titeln Mega Man 10 släpptes till WiiWare i början av mars.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig