Följ vår...

Bekräftat: Sims 3 kommer till Wii och DS

The Sims 3 (PC)

Electronic Arts har officiellt tillkännagivit att The Sims 3 kommer att släppas till Nintendo DS, Wii, PlayStation 3 och Xbox 360 i höst.

Konsolversionerna av förra årets mest sålda PC-spel kommer att innehålla samma möjligheter att skapa och ändra på karaktärer och hushåll som PC-versionen, och de kommer dessutom att introducera ett par nya funktioner. Bland dem tillhör karma-krafter, som låter spelaren ge sina karaktärer tur eller otur vid varje givet tillfälle.

Nintendo Wii-versionen kommer att utspelas i en stad vid havet, och innehåller äventyrsmoment som låter spelaren ta sig an olika uppdrag. Spelet kommer att ha de livsmål som präglade PC-versionen, och man kommer dessutom att kunna utmana andra spelare i det nya ”life moments”-läget.

Nintendo DS-versionen låter spelaren använda konsolens stylus till att interagera med hushåll, inredning, karaktärer, deras utseende och kläder. Det kommer även att ha en kampanj där spelaren får kontroll över olika medlemmar i en familj under viktiga ögonblick i deras liv.

Mer information och bilder kommer förhoppningsvis inom kort.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig