Följ vår...

Ingen Metroid: Other M och S&P2-försening i Europa

Nintendo UK har berättat för den brittiska spelsajten Eurogamer att förseningarna av Metroid: Other M och Sin & Punishment: Successor of the Skies i Nordamerika inte kommer att påverka spelens europeiska releasedatum.

”Currently this will have no impact on our plans,” sade en talesperson från Nintendo.

Metroid: Other M planerades att släppas den 27 juni i USA, men försenades nyligen till den 31 augusti. Släppet av Sin & Punishment: Successor of the Skies har försenats från den 7 juni till den 27 juni.

Nintendo har sagt att Metroid: Other M kommer att släppas under det tredje kvartalet här i Europa, och Sin & Punishment: Successor of the Skies släpps den 7 maj.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig