Följ vår...

Sid Meier’s Pirates! till Nintendo Wii

Sid Meier's Pirates

ESRB (Entertainment Software Rating Board), organisationen ansvarig för åldersmärkningar i USA, har avslöjat att strategititeln Sid Meier’s Pirates! kommer att släppas till Nintendo Wii. Huruvida spelet kommer att släppas i butik eller via Nintendos WiiWare-tjänst är oklart i dagsläget, men att det är på väg vet vi.

Originaltiteln Sid Meier’s Pirates! släpptes till Commodore 64 1987, och konverterades under de närmaste åren till ett tiotal olika plattformar. Firaxis Games – Sid Meier’s företag – utvecklade en remake till PC och Mac 2005, och den har sedan dess dessutom släppts till bland annat Xbox och PlayStation Portable. Bilder på Wii-versionen dyker upp så snart 2K Games bestämmer sig för att lyfta på locket.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig