Följ vår...

Detaljer om tvåspelarläget och power-ups i Super Mario Galaxy 2

Super Mario Galaxy 2

Nintendo har delat med sig av detaljer om hur tvåspelarläget och de nya power-upsen i kommande Nintendo Wii-titeln Super Mario Galaxy 2 kommer att fungera.

I spelets tvåspelarläge, ”Co-Star Mode”, tar en andra spelare kontroll över en Luma som kan hjälpa Mario genom banorna. Med Marios snurrattack kan den slå till och paralysera fiender och interagera med delar av banorna.

Super Mario Galaxy 2 kommer att innehålla två nya power-ups. Den ena ger Mario möjligheten att förvandla sig till ett stort stenblock som kan rulla ned för backar och krossa fiender, och den andra – som du ser på bilden ovan – låter honom skapa moln som kan användas som tillfälliga plattformar.

Du kan även se den senare av de två användas i den Super Mario Galaxy 2-trailer som Nintendo släppte igår. Super Mario Galaxy 2 släpps den 11 juni.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig