Följ vår...

5th Cell utesluter inte Scribblenauts Wii

Jeremiah Slaczka, creative director hos 5th Cell, tror att det är möjligt att utvecklaren börjar jobba på en Wii-version av deras Nintendo DS-pusseltitel Scribblenauts. Men bara om spelarna vill ha den.

“I think a Wii version could happen. It’s all about the fans – if the fans speak up and continue to buy and play the second one like they did the first one, I don’t see why we couldn’t make a case for a Wii version.”

Scribblenauts släpptes till Nintendo DS i oktober förra året efter flera månader av hype. Anledningen till upphetsningen var att spelet skulle låta spelare skriva in namnet på vilka objekt som helst, som sedan skulle dyka upp i spelet och användas till att lösa pussel. Många recensenter menade dock att Scribblenauts inte levde upp till förväntningarna.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig