Följ vår...

91 procent av Japan vill inte köpa en 3DS

Det verkar som att japanerna inte är sugna på Nintendo 3DS riktigt ännu; endast 8,8 procent av tillfrågade japaner planerar att köpa den.

Siffran är baserad på en undersökning som organisationen Research har genomfört. 55 procent av de 1 059 tillfrågade var ”intresserade” av Nintendos nästa bärbara, men hade för tillfället inga planer på att köpa den, och 35,3 procent var inte intresserade överhuvudtaget.

Nintendo 3DS tillkännagavs förra månaden och kommer att släppas någon gång innan mars 2011 (under det nuvarande finansåret). Vi vet mycket lite om konsolen i dagsläget, men mer information kommer att presenteras på Nintendos presskonferens på E3-mässan i mitten av juni.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig