Följ vår...

Dragon Quest Monsters Joker 2 kopplas med Dragon Quest IX

Dragon Quest IX

Namnen är inte det enda som Namco Bandais redan släppa Dragon Quest IX, Dragon Quest VI och kommande Dragon Quest Monsters: Joker 2 har gemensamt.

De tre spelen har alla ett läge som i Japan heter ”surechigai”, som aktiveras genom att man placerar sin Nintendo DS i viloläge och passerar andra ägare av spelet på gatan. Spelarens grupp av monster kommer då att tävla mot den andra personens grupp av monster automatiskt, och vinnaren belönas med lite nya föremål. Dragon Quest IX-ägare kan möta andra spelare med Dragon Quest IX, och Dragon Quest VI-ägare kan möta andra spelare med Dragon Quest VI.

De som köper det kommande Dragon Quest Monsters: Joker 2, som släpps i Japan den 28 april, kommer att kunna möta andra ägare av det spelet, men nu har Namco Bandai också avslöjat att de som köper Dragon Quest Monsters Joker 2 kommer att kunna möta ägare av Dragon Quest IX och Dragon Quest VI. Om surechigai följer med när rollspelen släpps i västvärlden återstår att se.

Dragon Quest IX släpps i Sverige i sommar. Dragon Quest Monsters Joker 2 och Dragon Quest VI saknar fortfarande releasedatum.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig