Följ vår...

Bayonetta-skaparen vill göra nytt StarFox

För ett par dagar sedan berättade vi att Shigeru Miyamoto, Nintendos legendariske speldesigner, vill se ett nytt spel i företagets StarFox-serie. Nu har Hideki Kamaya, mannen bakom Platinum Games Xbox 360- och PlayStation 3-titel Bayonetta, sagt att han också är intresserad av en uppföljare. Intresserad av att utveckla den, det vill säga.

”If they had the team that made Star Fox 64 make it…I want Nintendo’s staff to come to Platinum, stick guns at us and tell us ‘You guys make a new Star Fox.'”

Kamaya twittrade att han alltid har varit ett stort fan av StarFox, och att han gillade StarFox 64 från 1997 särskilt mycket. Om du vill ta reda på vad som är så speciellt med titeln kan du ladda ned den på Virtual Console för 1 000 Wii Points (100 kronor).

En kommentar

  1. NuYu skriver:

    Det skulle ju inte vara helt fel.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig