Följ vår...

50 000 sålda Red Steel 2 i USA under mars

Wedbush Morgans analytiker Michael Pachter har avslöjat att Ubisoft Paris Nintendo Wii-titel Red Steel 2 såldes i endast 50 000 exemplar under mars månad. En talesman från Ubisoft har kommenterat siffrorna.

”Considering that the NPD sales only accounted for 12 days on the store shelves and that NPD doesn’t include all retailers we are looking forward to a complete month of sales data to see where we stand.”

Även om spelet bara hade stått på hyllorna i tolv dagar när NPD Group sammanställde försäljningssiffrorna är det svårt att hävda annat än att Red Steel 2 förmodligen inte kommer att bli så framgångsrikt som Ubisoft har hoppats. Det trots höga betyg och marknadsföringskampanjer i USA och Storbritannien.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig