Följ vår...

Tvåspelarläge i Super Mario Galaxy 2

Super Mario Galaxy 2

Nintendo har avslöjat via den officiella japanska hemsidan för Super Mario Galaxy 2 att den kommande Nintendo Wii-plattformaren kommer att ha ett tvåspelarläge. Bilden ovan visar tydligt att en spelare kommer att styra Mario och att en annan spelare kan ta kontroll över en Luma som följer Mario genom banorna. Det ser dessutom ut som att man bara kommer att behöva en WiiMote för att styra Luman.

I och med att det här är det första vi hör om ett riktigt tvåspelarläge i Super Mario Galaxy 2 vet vi dock absolut ingenting om hur det egentligen kommer att fungera. Förhoppningsvis får vi veta mer inom kort.

Super Mario Galaxy 2 släpps i svenska butiker den 11 juni.

En kommentar

  1. Ska bli kul att se hur bra tvåspelarläget verkligen blir. Alla mariospel bör ha ett bra (minst) 2spelarläge. 🙂

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig