Följ vår...

Fler SEGA-railshooters till Nintendo Wii

SEGA, företaget som en gång var kungar över railshooter-genren, är på väg att släppa fler av sina klassiska shooters till Nintendo Wii. ESRB, organisationen som ansvarar för åldersmärkningar i USA, har publicerat en åldersmärkning för Gunblade NY & LA Machineguns Arcade Hits Pack. ESRB:s beskrivning av titeln följer:

”This is an arcade-style first-person shooter in which players engage in missions to protect sections of New York and Los Angeles from enemy forces. Players aim targeting crosshairs on dozens of attacking soldiers, robots, missiles, and vehicles that explode when destroyed. Constant gunfire and explosions highlight the frenetic action; zoomed-in camera angles depict multiple projectiles striking the humanoid terrorist enemies.”

Gunblade NY släpptes i arkader 1996, och uppföljaren LA Machineguns följde tre år senare. Vi väntar fortfarande på ett officiellt tillkännagivande från SEGA.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig