Följ vår...

Taiko Drum Master får DS-uppföljare

Taiko Drum Master

Namco Bandai har tillkännagivit att de kommer att fortsätta sin ofantligt populära Taiko Drum Master-serie med en ny titel till Nintendo DS. Ofantligt populär i Japan, alltså – den har ännu inte lanserats i västvärlden.

Det nya spelet heter Taiko no Tatsujin DS Dororon! Youkai Daikessen, vilket kan översättas till Taiko Drum Master DS Dororon! Great Battle With the Ghouls. Det kommer att introducera seriens första äventyrsläge, i vilket spelaren reser runt Japan och dödar monster med musik. Därav spelets undertitel. För första gången kommer man också att kunna möta andra spelare via lokal multiplayer och utmana dem i någon av spelets 50 låtar.

Taiko no Tatsujin DS Dororon! Youkai Daikessen når japanska butiker den 1 juli. Västerländsk release? Räkna inte med det.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig