Följ vår...

Monster Hunter Tri får 8,8 av IGN

Monster Hunter Tri

Den första västerländska recensionen av Capcoms rollspel Monster Hunter Tri har publicerats. Det är IGN som står för åsikterna, och om man ska tro dem är Nintendo Wii-titeln ett mycket bra köp – de ger Monster Hunter Tri 8,8 i betyg. Ett utdrag ur recensionen följer.

”For those who prefer games that reward skill and offer huge amount of options for varied play style, character customization, and a vast amount of content, look no further. This is the best Monster Hunter yet, and even if there’s still a lot that’s familiar for franchise fans, it remains a totally unique and engrossing action-RPG experience.”

För att läsa hela recensionen, klicka här. Monster Hunter Tri når svenska spelbutiker den 23 april 2010.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig