Följ vår...

Game Freak om Pokémon Black och White

Pokémon Black och White

En representant från Game Freak – utvecklarna bakom hela Pokémon-serien – har kommenterat de bilder av kommande Pokémon Black och Pokémon White som publicerades i det senaste numret av den japanska speltidningen Famitsu.

”As you can tell from the screenshots, Pokemon Black/White’s adventure takes place in an area different in nature from before,” sade representanten. ”The new story that unfolds in this place, along with the never-seen-before Pokemon you’ll encounter, will allow both old fans and people who haven’t played the other games to enjoy the experience without preconceptions.”

Pokémon Black och Pokémon White når japanska butiker någon gång i höst. Hur länge vi i västvärlden kommer att få vänta är ännu inte känt.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig