Följ vår...

Online-uppdrag i Monster Hunter Tri

Monster Hunter Tri

Nintendo och Capcom har tillkännagivit att de som plockar upp Nintendo Wii-titeln Monster Hunter Tri när den släpps senare den här månaden kommer att kunna delta i olika uppdrag online. Genom att klara av uppdragen kommer spelaren att belönas med vapen, rustning och andra föremål som kan användas i spelets enspelarkampanj.

Uppdragen kommer i olika former och heter Event Quests, Gigantic Monster Quests och Arena Quests. I Event Quests samarbetar fyra spelare i utmaningar mot en rad monster av varierande svårighetsgrad. I Gigantic Monster Quests, som bara finns tillgängliga en gång om dagen, möter spelaren det ovanliga monster Jhen Mohran. I Arena Quests kämpar två spelare mot en begränsat antal fiender i en stängd arena.

Monster Hunter Tri släpps exklusivt till Nintendo Wii den 23 april.

En kommentar

  1. Erik skriver:

    Äh. Är det inte Kingdom Hearts III så är jag inte intresserad.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig