Följ vår...

Level-5 tillkännager fem spel nästa vecka

Professor Layton

Akihiro Hino, verkställande direktör för Professor Layton-utvecklaren Level-5, har berättat via Twitter att den japanska studion kommer att avslöja fem nya spel – ja, du läste rätt – i nästa nummer av speltidningen Famitsu, som släpps nästa vecka.

Twitter-inlägget följer, översatt från japanska genom Google Translate:

Five new projects will be announced next week in Famitsu.

Level-5 har tidigare berättat att de jobbar på otillkännagivna titlar till bland annat Nintendo Wii och PlayStation 3, och det spekuleras också i att företaget har börjat jobba på ett nytt spel i den mycket omtyckta Professor Layton-serien till Nintendo DS.

Vi uppdaterar så snart de första scannade bilderna av nästa Famitsu-nummer dyker upp på nätet, vilket bör ske inom de närmaste dagarna.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig