Följ vår...

Miyamoto: Mitt bästa ”is yet to come”

Shigeru Miyamoto

Shigeru Miyamoto, Nintendos superstjärna som bland annat har skapat spelserier som The Legend of Zelda och Super Mario, har sagt att vi ännu inte har sett hans bästa skapelse.

“In the past five years I’ve been working on such unusual titles like Wii Fit Plus and Wii Sports Resort.” sade Miyamoto. “Ten years ago I could never have been able to imagine that I would be making games like that. That’s why I can say that the best is yet to come to me.”

Miyamoto tillfrågades även huruvida Wii HD eller Wii 2 var mer än bara en möjlighet.

“Whether that be a Wii HD, Wii 2 or an entirely new console, I am not in a position to say at the moment,” sade Miyamoto. “I think that in the next generation of hardware, the challenge is how unique and different a product Nintendo is able to make.”

När tidningen som intervjuade Miyamoto sade att de skulle älska att få se ett StarFox-spel på Nintendo Wii, svarade han ”jag också”. Han har tidigare pratat öppet om hur styrningen i ett StarFox-spel till Nintendo Wii skulle kunna fungera. Vi håller tummarna.

En kommentar

  1. […] here: Miyamoto: Mitt bästa ”is yet to come” | Nintendo-nyheter.se Post a […]

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig