Följ vår...

Första detaljerna om Pokémon Black och Pokémon White

Som vi har berättat tidigare är nästa generation i Pokémon-serien på ingång, och spelen kommer att visas upp för första gången i det nummer av den japanska speltidningen CoroCoro som släpps i veckan. Föga oväntat har reportaget i fråga scannats och publicerats på nätet, och därigenom kan vi nu ta del av den första informationen om Pokémon Black och Pokémon White. Du hittar bilderna i slutet av artikeln.

Enligt artikeln kommer en av de största förändringarna i seriens femte generation vara grafikmotorn, som har blivit upphottad med mer ögongodis vilket bland annat resulterar i mer detaljerade städer. Andra förändringar inkluderar att själva stridsscenerna kommer att ha ett annorlunda utseende; vi kommer nu att få se hela pokémonens kroppar under striderna.

Vi vet inget om handlingen ännu, men platser från Pokémon HeartGold och Pokémon SoulSilver kommer att återvända vilket tyder på att åtminstone delar av Pokémon Black och Pokémon White utspelas i regionen Johto. Vi kommer också att få tillgång till ett nytt fordon, och baserat på de inscannade sidorna verkar det som att det nya fordonet är en bil. Andra nyheter är att det nu kommer att finnas butiker i Pokémoncenter och att karaktärerna talar genom pratbubblor.

Mycket mer än så här vet vi dessvärre inte i dagsläget, men vi antar att mer kommer att offentliggöras när Nintendo lyfter på locket någon gång under veckan. Återkom då för mer information om Pokémon Black och Pokémon White.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig