Följ vår...

TOSE jobbar med Nintendo 3DS

Shigeru Saito, verkställande direktör för den japanska utvecklaren TOSE, har sagt att företaget just nu jobbar med kommande Nintendos kommande bärbara konsol Nintendo 3DS. Observera att eventuella språkliga brister i citatet beror på att det har passerat genom Google Translate.

”Last year the company’s got a loss. The profit has been reduced sharply due to the depression of the game market. The software makers postponed or canceled projects made the volume of the sales been reduced almost by half. The order of producing softwares for Nintendo’s Nintendo 3DS has been increasing. Thanks to this contribution, the financial situation can be considerably recovered.”

TOSE brukar hålla sig i bakgrunden i utvecklarsammanhang, och är främst kända för att utveckla Nintendo DS-versioner av titlar till stationära konsoler. De har även utvecklat Game & Watch Gallery-serien och Nintendo Wii-titeln Dead Rising: Chop Till You Drop.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig