Följ vår...

No More Heroes 2 släpps den 28 maj

No More Heroes 2: Desperate Struggle

Rising Star Games har bekräftat att Grasshopper Manufactures Nintendo Wii-actiontitel No More Heroes 2: Desperate Struggle kommer att nå svenska butiker den 28 maj. Spelet planerades tidigare att släppas någon gång under april månad.

“We’re really excited to announce the official European release date for No More Heroes 2: Desperate Struggle,” sade Martin Defries, managing director hos Rising Star Games. “The original became a cult hit on the Wii when it released four years ago and the sequel is set to attract an army of new followers.”

En PlayStation 3/Xbox 360-version av originalet med titeln No More Heroes: Heroes Paradise kommer att släppas i Japan nästa vecka, den 15 april. Det finns i dagsläget inga planer på att släppa den i västvärlden.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig