Följ vår...

iPad är inte ett stort orosmoln för Nintendo

iPad

Under det senaste året har många påstått att Apples mångsidiga mobiltelefon iPhone och kommande tabletdator iPad kan orsaka problem för Nintendo och deras bärbara spelkonsol Nintendo DS. Men Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, är inte orolig.

“[Apple] is not having an impact on Nintendo when you look at our business, our volume, our hardware, our software. I’ve seen data that suggestions that while consumers are constantly downloading Apps, they play with them for a few times and then they are moving on to the next thing. Clearly it doesn’t look like their platform is a viable profit platform for game development because so many of the games are free versus paid downloads.

If our games represent a range between snacks of entertainment and full meals depending on the type of game, (Apple’s) aren’t even a mouthful, in terms of the gaming experience you get.”

Apple iPad lanserades i Nordamerika i förrgår och planeras att släppas i Europa innan julsäsongen. App Store-biblioteket uppskattas enligt de senaste siffrorna innehålla nästan 25 000 spel.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig