Följ vår...

Take-Two diskuterar Chinatown Wars-försäljningen

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Ben Feder, verkställande direktör för Take-Two Interactive, har sagt att försäljningen av Rockstar Games bärbara actiontitel Grand Theft Auto: Chinatown Wars motsvarar hälften av försäljningen för alla Nintendo DS-titlar med en Mature-åldersmärkning.

“As of February 2010, Chinatown Wars’ unit sales in the US represented nearly 50 percent of the unit sales of all M-rated DS titles in the history of the platform. Piracy is a real and present danger for our industry and must be addressed, especially in the handheld market. The commercial performance of Chinatown Wars has certainly suffered at the hands of piracy.”

Piratkopiering har varit ett stort problem för Nintendo DS och tredjepartsutvecklare till konsolen. Det blir spännande att se hur Nintendo planerar att tackla problemet med kommande Nintendo DS-uppföljaren Nintendo 3DS.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig