Följ vår...

Miyamoto: 2010 blir ett ”fantastiskt år” för Nintendo

Shigeru Miyamoto

Shigeru Miyamoto, mannen bakom Zelda- och Mario-spelserierna, har sagt att 2010 kommer att bli ett fantastiskt år för Nintendo-fans med smak för hardcore-spel. Bland höjdpunkterna hittar vi Super Mario Galaxy 2 och Metroid: Other M som släpps om ett par månader, och vi kan räkna med fler spännande titlar längre fram.

”This year’s going to be really great for the hardcore Nintendo player, especially with Super Mario Galaxy 2,” sade Miyamoto. ”It’s action-packed software and when I say action-packed software, it’s not just going to show you [pre-set] action movements in the 3D format. Rather, this is action-packed software that you can manipulate with your own will and your own control.”

”I really want many households to be able to have a hands-on experience of Mario Galaxy 2. [Elsewhere] I didn’t have any involvement in Metroid Other M, but it is on its way. And also we are working on the New Legend Of Zelda for Wii. So from this year to the next, I hope that the hardcore-type gamers are really looking forward to the multiple Nintendo titles on Wii. And also, we are working on the [new] Pikmin.”

Det nya Zelda-spelet kommer att avtäckas på E3-mässan i Los Angeles i juni. Med lite tur kanske vi får se det nya Pikmin-spelet där också.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig