Följ vår...

The Conduit 2 tillkännagivet till Wii

The Conduit

Nintendo-magasinet Nintendo Power har avslöjat att High Voltage Software jobbar på The Conduit 2; uppföljaren till Nintendo Wii-förstapersonsskjutaren från 2009.

Trots att föregångarens försäljning kunde ha varit bättre, och trots att SEGA har sagt att de tänker hålla sig borta från hardcore-titlar till Wii i framtiden rapporterar tidningen att utgivaren tänker ge High Voltage Software en ny chans.

The Conduit 2 kommer först och främst att utspelas i Atlantis, men spelaren kommer även att besöka platser som Sibirien, Agartha (från myten om den underjordiska staden) och Washington D.C. Huvudkaraktärens svävande medhjälpare ASE – ”All-Seeing Eye” – kommer att återvända för att hjälpa dig att undvika fällor och hitta dolda fiender. Gigantiska bossfajter utlovas, och gamla favoriter i arsenalen kommer att få sällskap av nya leksaker. Andra nyheter inkluderar flera olika karaktärsklasser och möjligheten att uppgradera spelarens dräkt.

Informationen om The Conduit 2:s multiplayer-funktionalitet är knapphändig i dagsläget, men High Voltage har bekräftat ett nytt kooperativt läge vid namn ”Invasion Mode”, i vilket fyra spelare går ihop offline eller online för att ta sig an utomjordingarna. Du som gillar att hålla kontakt med dina medspelare i multiplayer kan glädja dig åt att spelet kommer att ha stöd för WiiSpeak.

The Conduit 2 saknar ännu releasedatum. Mer information om High Voltage Softwares nästa titel är att vänta inom kort.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig