Följ vår...

Ubisoft: Red Steel 2:s betyg är ”blandade”

Red Steel 2

Jason Vandenberghe, creative director hos Ubisoft Paris, har reflekterat över recensionerna av Red Steel 2 på sin blogg och konstaterar att spelets genomsnittliga betyg – 81 procent – inte lever upp till hans förväntningar.

“Anyone in the industry will tell you: that doesn’t suck, but it ain’t the bestest ever”, skrev Vandenberghe.

“It’s the kind of number you need to be in the running for serious sales, and given the nature of the market we are releasing into, etc, blah blah blah, it’s pretty darn acceptable, but of course you always hope for more. It’s what Metacritic calls ‘generally favorable reviews’, but it’s closer to ‘mixed’ than we’d prefer.”

Trots de överlag positiva recensionerna har Red Steel 2:s försäljning fått en långsam start i Storbritannien. När den senaste veckans spelförsäljningsstatistik släpptes den här morgonen låg spelet på 34:e plats.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig