Följ vår...

DSiWare-spel kan inte överföras mellan Nintendo DSi och DSi XL

De som planerar att byta ut sin gamla Nintendo DSi mot den nya, större DSi XL-modellen bör ha i åtanke att man inte kan överföra inhandlade DSiWare-spel från den ena till den andra. Istället kommer man att bli tvungen att köpa alla spelen en gång till.

Enligt en talesman från Nintendo undersöker företaget möjligheterna att ändra på den saken.

”We’re looking into that specific topic, but we don’t have anything to announce at this time.”

Nintendo DSi XL har funnits i svenska butiker sedan den femte mars. Den största skillnaden mellan Nintendo DSi XL och den gamla Nintendo DSi-modellen är att DSi XL:s skärmar är 4,2 tum stora; en dryg tum större än Nintendo DSi.

En kommentar

  1. Joakim skriver:

    Hela utgåvan känns rätt onödig med tanke på 3DS kommer att vara bakåtkompitabel och har release inom ett år…finns ingen anledning till att köpa den alls, egentligen. Om det inte är för att man är lite samlarnörd, dvs.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig