Följ vår...

Miyamoto: Natal och Move är ”en stor ära”

Shigeru Miyamoto

Reggie Fils-Aime må vara kritisk mot Sonys och Microsofts plötsliga satsningar på rörelsekontroller, men Shigeru Miyamoto, mannen bakom Mario och Zelda-serierna, anser att Microsofts Project Natal och Sonys PlayStation Move är ”en stor ära”.

“Nintendo should welcome the opportunity,” sade Miyamoto, “when or where something we have originally tried is intensified by somebody else, because that means that other people are trying to starting to show their appreciation for whatever endeavour we have made in the beginning.”

“The user experience we have created is going to be intensified by the advent of new machines from other companies. It’s a new experience that we originated. So we really see it as a great honour.”

Nintendo-legenden sade också att företagets “uppdrag” är att göra “unik underhållning som saknar motstycke” och att skapa “teknik som är något nytt.”

“It needs to be something very different, something unique. That’s something we always look for. Of course, sometimes we need to intensify the forms we have already come up with, but that’s not the first priority for us.”

“Competing with other companies in that category is never our top priority.”

PlayStation Move och Project Natal släpps i slutet av det här året.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig