Följ vår...

Sony kommenterar Nintendo 3DS

John Koller, chef för hårdvara och marknadsföring hos Sony Computer Entertainment America, har kommenterat Nintendos nyligen tillkännagivna Nintendo 3DS; uppföljaren till Nintendo DS med stöd för 3D-grafik (Avatar-style) utan krav på 3D-glasögon. Koller är osäker på om Nintendo har koll på sin målgrupp.

”I think it remains to be seen where Nintendo goes with 3D on a portable,” sade han. ”Having been in the portable space for quite awhile, I think it’s an interesting move but one I’d like to see where they go from a demographic standpoint. 8 and 9 year olds playing 3D is a little bit of a stretch given where some of our research is right now.”

Nintendo 3DS tillkännagavs igår, och om allt går enligt Nintendos planer kommer konsolen att vara spelbar på E3 2010 i juni och finnas på butikshyllorna i åtminstone någon region innan mars 2011. Utöver stödet för 3D-grafik vet vi mycket lite om Nintendos nästa bärbara i dagsläget.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig