Följ vår...

Reggie: PlayStation Move är ”Wii-Too”

Reggie Fils-Aime

Nintendo of America-chefen Reggie Fils-Aimes kavalkad av förolämpningar mot Sonys kommande PlayStation-rörelsekontroll Move fortsätter. Nu senast har han sagt att Sonys satsning på rörelsekontroller känns väldigt ”Wii-Too”.

“Looking at what PlayStation is doing, it feels very ‘Wii-too,’” sade Reggie.

“In terms of Microsoft, we’ll see when they actually show off their software. I think our competitors will be challenged in a number of ways: bringing fun experiences to life, because in the end that’s what the consumer wants.“

”Our competitors will be challenged on providing the great value we have always provided. Our consumers have a system that they love. Is that consumer suddenly going to stop and go do something else?”

Det här är långt ifrån första gången Reggie ger sig på PlayStation Move. Han har tidigare sagt att ingen Nintendo Wii-ägare kommer att vilja skaffa PlayStation Move och att konkurrenternas eftersläntring in i rörelsekontroll-satsningen är ”generande”. PlayStation Move släpps senare i år.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig