Följ vår...

Pachter: Nintendo 3DS teknik ”kommer att kopieras”

Michael Pachter, analytiker hos Wedbush Morgan, har sagt att 3D-tekniken i den nyligen tillkännagivna Nintendo 3DS kommer att ”imiteras” av företag som Apple för deras iPhone såvida Nintendo 3DS inte erbjuder ett “real breakthrough in gameplay.”

“What’s interesting to me is that Nintendo is so bold”, sade Pachter. ”It seems that if 3D on portable devices was easy, Apple would have beat them to it.”

“If they truly pioneer a technology, my guess is that Apple will mimic the technology. Without a real breakthrough in gameplay (as happened with the DS), I’m not sure that this device will do much more than serve as a replacement for current DS owners.”

Nintendo 3DS tillkännagavs tidigare den här morgonen, och kommer enligt Nintendo att visas upp på E3-mässan i juni och släppas någon gång innan maj 2011.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig