Följ vår...

Nintendo 3DS kommer att vara spelbar på E3

Ken Toyoda, talesman hos Nintendo, har avslöjat för New York Times att nyligen tillkännagivna Nintendo 3DS kommer att vara spelbar på E3 2010-mässan (Electronic Entertainment Expo) i Los Angeles i juni.

“We wanted to give the gaming industry a head’s up about what to expect from Nintendo at E3. We’ll invite people to play with the new device then.”

Nintendo 3DS kommer att låta spelare uppleva 3D-spel (Avatar-style) utan att kräva att man ekiperar sig i 3D-glasögon. Konsolen planeras att släppas innan mars 2011, och möjligheten att den kommer att finnas på butikshyllorna i tid till julhandeln i åtminstone någon region blir plötsligt mycket större om den kommer att vara spelbar på E3.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig