Följ vår...

Reggie Fils-Aime: Mer info om Vitality Sensor kommer ”runt E3”

Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, har sagt att de som väntar på mer information om Wii Vitality Sensor har all anledning att se fram emot E3-mässan i juni. Då kommer Nintendo att visa upp ett par användningsområden för Nintendo Wii-tillbehöret.

“The first thing we need to do is to show our vision of how the Vitality Sensor can be used for a new and unique experience and we recognize we haven’t done that yet. We’ve talked about the concept. We’ve shown some people video. So our focus is to bring to life how you could utilize the Vitality Sensor and our goal is to do that sometime around E3.”

E3 2010 hålls mellan den 15 och 17 juni. Med Wii Vitality Sensor, det nya Zelda-spelet och rykten om Nintendo DS2 verkar årets mässa bli en mycket spännande tillställning för Nintendo-fans.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig