Följ vår...

Reggie Fils-Aime kommenterar bristen på MotionPlus-spel

Wii MotionPlus

Wii MotionPlus, Nintendo Wii-tillbehöret som gör WiiMoten mer precis, har funnits på butikshyllorna sedan juni förra året. Trots det är utbudet av spel som stödjer tillbehöret försvinnande få. MTV Multiplayer vände sig till Reggie Fils-Aime, chef för Nintendo of America, för att få en förklaring.

“There’s tremendous support for Wii MotionPlus. First, what it would highlight is that Wii Sports Resort continues to sell exceptionally well. In addition to that you’re seeing some fantastic third party support. Red Steel 2 …about to come out. And from a first party perspective we showed Fling Smash. There are more titles that are coming, it continues to be a core part of what we do.”

“But I guess what’s unique with Nintendo is we don’t force our developers to stick to a particular type of control scheme, and you’ve seen that. Everything from the new Metroid title to be single remote driven to Fling Smash utilizing the Wii MotionPlus. So it’s all about what’s right for the game”, förklarade Reggie.

Trots att MotionPlus ska vara ”a core part” i Nintendos verksamhet är det av Nintendos tillkännagivna Nintendo Wii-titlar bara det nya Zelda-spelet samt det ovan nämnda Fling Smash som kommer att ha stöd för tillbehöret. Utöver det och Red Steel 2 ser MotionPlus framtid blek ut.

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig