Följ vår...

Miyamoto: Pikmin 3 är ”well under way”

Shigeru Miyamoto

Den världsberömde speldesignern Shigeru Miyamoto ägnade sin fredag åt att besöka British Academy of Film and Television Arts (BAFTA), där han mottog tillställningens Fellowship Award. Han passade även på att berätta för Official Nintendo Magazine att Pikmin 3 är ”well under way”.

“ONM is at the BAFTAs! Miyamoto just told us Pikmin 3 development is ‘well under way’”, twittrade tidningen.

Vi kände till att Pikmin 3 är under utveckling, men det här är första gången sedan E3-mässan (Electronic Entertainment Expo) i juni förra året som Nintendo nämner titeln. Vågar vi hoppas på ett avtäckande på E3 2010?

En kommentar

  1. Petet skriver:

    Hoppas och tror på mer info på E3

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig