Följ vår...

Nintendo-nyheter.se levlar upp

ExtralivSmal, litet teckensnitt, plottrigt – den gamla designen på Nintendo-nyheter.se lämnade, försiktigt uttryckt, en hel del att önska. Jag har haft för avsikt att byta ut den sedan flera månader tillbaka. Som brukligt har dock andra saker kommit emellan, och det inplanerade två punkt nollandet av sajten knuffades fram till den obestämda framtid enklast definierad som ”senare”.

Det tog ett tag, men som du förhoppningsvis har märkt vid det här laget har jag äntligen fått tummen ur bakdelen. Nintendo-nyheter.se:s nya design är baserad på Thord Daniel Hedengrens fenomenala WordPress-tema Notes Blog Core och bjuder på luftigare layout och större typsnitt. Allt är inte färdigt riktigt ännu, men med lite flyt hinner jag ordna upp de problem som finns kvar innan helgen är slut.

2 kommentarer

  1. Petet skriver:

    Väldigt luftigt och lättläst.
    Jag gillar det.

  2. Anders Norén skriver:

    Roligt att höra!

Skriv en kommentar till artikeln

Copyright © Anders NorénKontakta mig